Sensibilització en Agroecologia

A més a més d’oferir menjar amb productes de qualitat, saludables i de baix impacte, amb la nostra activitat busquem motivar un canvi cap a pautes de consum més sostenibles.

Oferim una alternativa al model de consum predominant: un consum conscient per una alimentació responsable i transformadora. Una opció més respectuosa amb el medi ambient i més justa socialment.

Entenem el nostre treball com una forma d’educar i sensibilitzar respecte les problemàtiques socials i ambientals que envolten el sistema agroalimentari global. Per això, ens recolzem en dues línies d’acció.

1) Amb el menjar sobre la taula: amb el nostre servei de càtering sostenible i mitjançant del consum de productes ecològics, locals, de temporada i amb criteris de prevenció de residus.

2) Amb la realització d’activitats de sensibilització com poden ser : tallers per diferents tipus de públics (de nens, adults i gent gran), xerrades, mòduls expositius, projecció documentals i debat, obres de teatre fòrum, etc.