Qui som

Barrinar Cap a la Sostenibilitat neix l’any 2007 com una associació  sense ànims de lucre integrada per persones de diferents nacionalitats i diverses disciplines.

El grup emergeix amb la vocació de promoure l’estudi, la difusió i l’aplicabilitat dels valors lligats a la sostenibilitat per treballar en sistemes comunitaris amb la finalitat de transformar les seves dinàmiques.

Poc a poc, aquesta idea tan amplia es focalitza en el àmbit de l’alimentació perquè entenem  que es un tema transversal que permet abordar diferents problemàtiques socials, ambientals, etc com el canvi climàtic, el cicle de l’aigua, el consum energètic o el foment d’una economia més justa i local.

El nostre objectiu principal és la promoció de l’ alimentació ecològica, local i transformadora a traves de la realització de diferents activitats de sensibilització i amb la oferta d’un servei de càtering sostenible per a diferents tipus d’esdeveniments com congressos, reunions d’empreses, entitats o projectes, aniversaris o celebracions, menjars populars, etc

 

TVE – El escarabajo verde «Soñadores: Barrinar» from Barrinar.cat on Vimeo.